Care Clock UB 1. plass Beste forretningsplan

Care Clock UB 1. plass Beste forretningsplan

Care Clock UB 1. plass Beste forretningsplan

CareClock UB fra Mailand vgs. ble beste ungdomsbedrift Akershus i kategorien Beste forretningsplan.

147 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.

Det ble konkurrert i 14 ulike konkurranser og alle regionene i Akershus er representert ved i alt 25 deltakende skoler. Flere av klassevinnere går dessuten videre til Norgesmesterskapet som avholdes 28. og 29. april på samme sted. 130 representanter fra arbeids- og næringslivet stilte opp som jurymedlemmer og brukte dagen til å vurdere fremtidens entreprenører og ledere!

Juryens begrunnelse

En av de tydeligste trendene i årets bedømming er fokuset på egen og andres trygghet og sikkerhet. Vinneren av årets beste forretningsplan har gjort et omfattende arbeid i å sette seg inn i de mest grunnleggende behov vi som mennesker har. Visjon, forretningsidé og mål er krystallklart, og det går både bredt og dypt. Deres fokus er ambisiøst og krever uten tvil ny kunnskap og læring for å lykkes. Dette er planen med den tydeligste målgruppen og behovsdefinisjonen i årets konkurranse. Prisen for årets beste forretningsplan går til CareClock UB.

–           Juryert av INNEOX, og prisutdeler var Michael Engström

Tekst UE.no