Magno Care UB tar fem priser

Magno Care 1.plass Beste yrkesfaglige bedrift

Magno Care 1.plass Beste yrkesfaglige bedrift

F.v bak: Sander Hopperstad, Sander Sætrenes

F.v foran: Ann-Kristin Birkelund, Anders Williamsen Nordtorp, Leon Andersen Æsøy, Malina Skillebæk Neset, Johannes Ramstad Finnanger

MagnoCare fra Mailand vgs. ble beste ungdomsbedrift Akershus i kategorien Beste yrkesfaglige bedrift!

149 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.

 Det ble konkurrert i 14 ulike konkurranser og alle regionene i Akershus er representert ved i alt 25 deltakende skoler. Flere av klassevinnere går dessuten videre til Norgesmesterskapet som avholdes 28. og 29. april på samme sted. 130 representanter fra arbeids- og næringslivet stilte opp som jurymedlemmer og brukte dagen til å vurdere fremtidens entreprenører og ledere!

Juryens begrunnelse

Bedriften har egenutviklet og produsert prototype av produktet, og testet det i samarbeid med bruker. De har gjennomført markedsundersøkelser fra idé til ferdig produkt som er samfunnsnyttig, og kan bli et salgbart produkt som mange kan nyte godt av. Dette er stolte og engasjerte gründere, og en klar vinner. Prisen for Beste yrkesfaglige bedrift går til MagnoCare fra Mailand vgs.

Prisutdeler og juryformann var Gjermund Strømnes fra ASKO Øst

Tekst og foto UE

Magno Care UB fikk også følgende priser:

Beste logo 3. plass

Beste markedsføring 2. plass

Beste HR/IA-bedrift 2. plass

Størst verdiskapingspotensial 3. plass