The Perfect Line UB 1. plass Beste innovative produkt

The Perfect Line UB 1. plass Beste innovative produkt (vare og tjeneste) Daglig leder Anna Hågensen var ikke tilstede når bildet ble tatt.

The Perfect Line UB 1. plass Beste innovative produkt (vare og tjeneste)
Daglig leder Anna Hågensen var ikke tilstede når bildet ble tatt.

F.v: Elisabeth Blomsø Søilen, Synne Iversen, Cathrine Slettebakk
The Perfect line fra Mailand vgs. ble beste ungdomsbedrift i Akershus i kategorien Beste innovative produkt!
149 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2016 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 16. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm tirsdag 9. februar.
 
Det ble konkurrert i 14 ulike konkurranser og alle regionene i Akershus er representert ved i alt 25 deltakende skoler. Flere av klassevinnere går dessuten videre til Norgesmesterskapet som avholdes 28. og 29. april på samme sted. 130 representanter fra arbeids- og næringslivet stilte opp som jurymedlemmer og brukte dagen til å vurdere fremtidens entreprenører og ledere! 
 
Juryens begrunnelse
Bedriften har kommet langt i sin idéutviklingsprosess. De jobber tett med aktuelle samarbeidspartnere for å realisere produktet, og er kommet langt i prosessen. Produktet dekker et behov hos en stor målgruppe, og vinneren av kategorien Beste innovative produkt er The Perfect line UB fra Mailand vgs.
                Prisutdeler og juryformann var Bjørnar Hovemoen fra Microsoft Norge.
Tekst og foto UE 
The Perfect Line UB fikk også 3. plass i kategorien Beste ungdomsbedrift.